Hur utvecklar du dig som egenföretagare?

Att vara företag ses som synonymt med stora resurser, stora behov och enorma kunddatabaser. När man flänger runt på nätet finns det mycket resurser och utbud som lämpar sig för större företag. Utbildningar, managementsystem, AI-baserade analysverktyg osv osv för [valfritt, minst fyrsiffrigt tal].

Ett exempel:

Jag skulle gärna lära mig Google analytics riktigt ordentligt. Men kurser av hög kvalitet, där man skulle lära sig snabbt och effektivt på kort tid över t. ex. ett veckoslut, kostar [valfritt, minst fyrsiffrigt tal].

I brist på de resurser som krävs är jag hänvisad till att försöka sätta ihop mitt eget lapptäcke av förståelse och kunskap. Och jag har inget emot det, jag älskar att förkovra mig! Det är bara det att jag också är utförare, marknadsföringsavdelning, säljare, kommunikations-, bokförings- och ekonomiavdelning i mitt företag. Läs: Jag orkar och hinner inte.

Vad jag saknar är något sammanhållet om egenföretagande. Inte fragment, lösryckta tips och flummiga råd som ”bli en auktoritet på ditt område”, utan konkreta råd om how to get your shit together i den icke-glamorösa vardagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *