Tänk om någon blir arg?

Ska erkänna att jag ibland blir tveksam i efterhand när jag publicerat något.

Nu ser jag ju inte mig själv som någon särskilt kontroversiell person med jätteudda åsikter. Men tänker likväl på hur det jag skriver uppfattas. Uttrycker jag mig för svartvitt, grovt eller mesigt? Eller är jag helt enkelt bara ointressant?

Syftet med den här bloggen är att hålla igång mitt eget skrivande och att försöka vara lite underhållande också. Inte bara skriva tankeflöde, utan försöka åstadkomma inlägg som åtminstone har någon röd tråd. Jag skriver båda för min egen skull och andras, lika mycket.

En viktig princip är att här på bloggen sitter jag inte och slipar inlägg tills de är perfekta. Även om jag läser inläggen flera gånger ibland, och gör ändringar efter att jag tryckt på Publicera, så får de inte ta för mycket tid. Som skribent måste man lära sig att kunna lämna texter och gå vidare, och den här typen av bloggande är ett utmärkt sätt att göra det på.

Men eftersom jag av naturen är analytisk och grubblande, så är det ibland en utmaning att slänga ur sig något och sedan bara låta det stå där för vem som helst att beskåda. Att inte gå in och förklara sig. Innerst inne tänker den duktiga flickan TÄNK OM NÅGON BLIR ARG?

Även om den där flickan inte dominerar så mycket mer, så har hon inte försvunnit någonstans.

Men bestämmer, det gör hon inte längre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *