En hemmajobbares garderob

Jag har jobbat hemifrån i ganska många år nu och märkt av en intressant bieffekt.

Nej, det handlar inte om att jag blivit excentrisk (eller kanske det också, men det får ni fråga andra om).

Det handlar om att min garderob suger, rent ut sagt. Från representationsperspektiv alltså. Jag behöver inte representativa kläder när jag jobbar hemifrån. Det mesta sköts på mejl och telefon. Ser jag en snygg kavaj i affären blir jag förtjust, men tänker sedan: När ska jag ha den då?

Faktum är att de tillfällen när jag köper kläder är – hårdrockskonserter. Då brukar jag inhandla en t-shirt, och sådana har jag ganska många.

Men man kan inte dyka upp på ett kundmöte med en Obituary-tröja där det står Slowly We Rot.

Så när jag ska träffa kunder blir det ofta, bevare oss väl, något som var inne för två-tre år sedan. Ni får ursäkta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *