Nu fuskar jag lite men med gott skäl!

It doesn’t take the things we think it does: a stroke of brilliance, motivation, talent, gift, being chosen. All of these things are myths. Creators create because they create. That’s it. Not because they were born with a paintbrush in their hand or they were summoned by a higher power. Gift comes from putting in the work, consistently.

Citat från den länkade artikeln. Jag tar mig friheten att dela en annans alster, dels därför att det är bra, dels därför att jag har mycket att göra just nu och hinner inte blogga. Artikeln sammanfattar på ett utmärkt sätt det jag ofta tjatat om här, det vill säga:

Sluta drömma och börja förverkliga!

How to create in a world of distraction

Återkommer snart med inlägg om TROLL!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *