Flax off

Skrev precis en text om den legendariske cyklisten Marianne Vos. Hon har vunnit så mycket så jag tänker inte ens gå in på hur mycket hon vunnit. En orsak till hennes framgångar är ett ihärdigt cyklande – hon tenderar att skippa även vilodagar. Därför att hon älskar att cykla. Men för något år sedan tvingades hon ta en paus på grund av skador, som läkarna trodde att i grunden berodde på överbelastning. Hon tävlar igen, men är inte lika stark som tidigare, trots sin för cykelsporten ganska ringa ålder.

Jag ser mig verkligen inte som någon det skrivna ordets Marianne Vos, men jag blev påmind om hur viktigt det är att vila. Inte hålla på hela tiden, även om det är kul, och det känns som om man inte vill göra något annat. Så nu ”ställer jag också in cykeln” för ett tag.

Jag är med i en grupp på FB där folk får dela sina kreativa alster. Jag postade en gång den här bilden, tagen i vintras (surprise, surprise). Någon kommenterade då att den skulle fungera bra som en Jag är på semester-bild. Och då bestämde jag att jag faktiskt någon gång skulle använda den för precis det syftet:

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *